A Brit Columbiai "ÁNTSZ" szerint érdemes Gory Hole-okat használni a biztonságos szex érdekében

   A Kanadán (azon belül is British Columbia) ANTSZ/CDC (amelyik tetszik) iránymutatásokat adott ki a biztonságos szexre járvány idején. Ennek egyik leg ... érdekesebb(?) pontja egy ajánlás, miszerint az emberek használjanak Glory Hole-okat. (Szerintünk az inkább "Gory Hole", de mi csak annyira értünk ehhez, mint az átlag oligarcha az adóbevalláshoz...) Igen, ezek szó szerint használták a "Glory Hole" kifejezést egy hivatalos nyilatkozaton! Egy képet is készítettem róla (kattintással kinagyítható):

gory_hole.jpg

    Úgy látszik a lehető legegyszerűbb megoldás nem jutott eszébe a szagértőknek: aki egyedül van és fél a wuhanláztól, az maradjon is egyedül! Elvégre szexuális kontakt nélkül gyakorlatilag lehetetlen szexuális úton megfertőződni valamivel.

   Arról már nem is beszélve, hogy ezt a Gory Hole-javaslatot New York is előtte még júniusban. Ezért (is) mondjuk, hogy érdemes fenntartásokkal kezelni azt amit a szagértők előadnak. Nem helyből elutasítani mindent amit mondanak, mert azt meg a covidióták csinálják! Csak érdemes átgondolni, hogy mi mennyire értelmes, és annak megfelelően eljárni. Én például ajánlástól függetlenül is hordok maszkot, és igyekszem az önkiszolgáló pénztárakat használni.
gory_hole_2.jpg